Homeopathie voor

mens en dier

U wilt starten met een behandeling?

 

Voordat u naar de eerste afspraak komt ontvangt u per email een vragenlijst die u thuis kunt invullen.

 

Tijdens het consult lopen we deze samen door, waarna direct begonnen kan worden met testen door middel van bioresonantie.

 

Tijdens het testen zullen er vragen komen, hetgeen een totaal beeld gaat vormen voor de behandeling, die aansluitend zal plaatsvinden. Er wordt holistisch gewerkt, dat wil zeggen, alles kan aan bod komen en allerlei therapie- vormen kunnen gecombineerd worden, zodat uw zelf genezend vermogen, het lichaam en de geest in balans kan brengen.

 

Bioresonantie is een patiëntvriendelijke therapie, die pijnloos is en daarom ook voor kinderen een ideale behandelingsmethode is. Iedereen reageert op geheel eigen wijze, waardoor door elke behandeling anders zal verlopen. Belangrijk is dat het lichaam de mogelijkheid krijgt om zijn zelf genezende kracht te activeren.

 

Neem gerust contact op indien u vragen heeft of deze therapie geschikt is voor uw klachten of dat ze ter ondersteuning van uw andere therapieën kan dienen

 

Na de behandeling

 

De behandeling kan de afvoer van schadelijke stoffen op gang brengen. Het is van groot belang dat het lichaam deze schadelijke stoffen zo snel mogelijk kwijtraakt.

 

Om dit te bevorderen is het belangrijk om aansluitend op de behandeling water te drinken.

 

Twee liter water per dag is blijvend aan te bevelen. Naast veel water drinken kan een goed warm bad of een sauna (als uw algehele conditie dat toelaat) een positieve invloed hebben op de reiniging.

 

Het gebruik van alcohol dient op z'n minst 24 uur na de behandeling achterwege te blijven.

 

Tijdens de behandeling kunnen eventueel druppels en/of huidolie via het apparaat bewerkt worden. Deze bevatten dan dezelfde informatie als de gegeven behandeling en worden meegegeven om het effect van de behandeling te ondersteunen.

 

Bijwerkingen

 

Chronische klachten kunnen tijdens de behandeling in een acute toestand overgaan, hetgeen als een positief teken gezien kan worden. Het lichaam geeft daarmee aan in staat te zijn langdurige klachten aan te pakken.

 

 

 

 

 

 HomeoHealth

 Lageweg 15

 4328 RR

 Burgh-Haamstede

 

 info@homeohealth.nl

 

 Tel: 06-30388986